Kur sistemi i ri i hyrjes të aktivizohet, të gjithë përdoruesit do të duhet të kryejnë një konfigurim të shpejtë e të njëhershëm duke rivendosur fjalëkalimin e tyre. Profili juaj, statusi i përdoruesit, kurset, diskutimet, burimet dhe qasja në Hive Mind do të mbeten të paprekura.
Sot nuk nevojitet asnjë veprim. Ne do të ndajmë datën e konfirmuar dhe udhëzime të qarta hap pas hapi përpara se ndryshimi të hyjë në fuqi.
Pyetje? Na kontaktoni në contact@hive-mind.community.